Soya Küspesi ile ilgili endişeler nelerdir?
Soya küspesi kullanımına yönelik dile getirilen iki temel eleştiri veya şüphe nedir?
Soya küspesi kullanımına yönelik temel eleştirilerden ilki, içeriğindeki tripsin inhibitörleri gibi protein sindirilebilirliğini düşürebilen antinutrisyonel faktörlerdir. İkincisi ise piyasadaki soyanın %85’inden fazlasının GDO'lu (Genetiği Değiştirilmiş Organizma) olmasıdır, bu durum bazı tüketici ve üreticiler için endişe yaratmaktadır.
Cevap yaz
- 8 Forum Kategorisi
- 249 Konu Başlığı
- 494 Gönderi
- 0 Kişi Çevrimiçi
- 162 Üye
Web sitemizde paylaşılan bilgiler tamamen halkımızı doğru bilgilendirme amacıyla, uzman kadromuzun özverisi ile yayınlanmaktadır. İşletme olarak türler ile ilgili ticari bir kaygı amacıyla yer verilmemektedir. Genel bilgi amaçlı, birincil elden, doğru bilginin sunumu hedeflenerek paylaşılmaktadır.
Makale ve yayınlarımızda belirtilen yüzdeler ve rakamsal değerler tavsiye niteliğindedir, yem içeriklerimizde kullandığımız rasyon değerlerini ifade etmez.
Metin, fotoğraflar, grafikler dahil olup bunlarla sınırlı olmamak üzere sitemizde kullanılan tüm materyaller teknik hatalar, yazım yanlışlıkları ya da başka tür hatalar ve yanlışlıklar içerebilir. MVC Organic, bu tür hatalar ya da yanlışlıklar için sorumluluk kabul etmemektedir. Web sitesinde sunulan materyaller ve bilgiler, genel bilgi amaçlarıyla ücretsiz olarak sağlanmaktadır.